Om mig

Jag heter Evelina Lindén, och jag arbetar som Konstnär och Andlig/Själslig livscoach, Healer & Andlig lärare.

Jag är en självlärd konstnär född och uppvuxen i Göteborg där jag fortfarande bor. Min stora passion i livet är att måla och jag älskar allt som har med färg och form att göra. Jag är specialiserad på att måla realistiska motiv men målar även mycket abstrakt konst.

Sedan 2009 har jag arbetat med personlig & andlig utveckling. Mitt mål är att läka, stärka och vägleda människor till positiva förändringar i livet och att finna svaren inom sig själva. Den Andliga delen av min verksamhet heter Änglarna i mitt hjärta som också är samlingsnamnet på de unika änglarna jag målar.

Jag tror på att våra erfarenheter gör oss starka och blir till kraftfulla verktyg i livet.

I mitt liv har jag gått igenom trauman och tuffa upplevelser och i min egen personliga resa mot läkning valde jag vägen att börja arbeta för att hjälpa andra då jag tror att vi läker tillsammans när vi stöttar varann.

Under åren har jag utvecklat flera egna metoder och program med fokus på andlighet och vår själ och grunden är medveten närvaro. Jag arbetar mycket med olika samtalsterapier, sorgebearbetning, relationscoach, ilske & stresshantering och varvar samtal med healingbehandlingar för dem som vill. Men framförallt så individanpassar jag varje behandlings tillfälle med en klient för att möta klienten där dem är och forma arbetet specifikt utifrån vad klienten behöver, och då använder jag hela min kunskapsbank.

Jag tror på  mirakel och jag tror på att det finns så många fler dimensioner av allt än vad vi med ögat kan se.

Jag tror på att allt i grunden är energi och att vi alla är så mycket mer än våra fysiska kroppar och det utgör grunden i min syn på Andlighet
och livet. Jag använder mina andliga/mediala kunskaper, min energimedvetenhet i alla möten med människor och det gör att jag ser individen bortom de fysiska och det är nog de viktigaste verktyget jag har att kunna se själen och de inre ljus av kärlek alla bär inom sig men jag ser också hur dem mår och kan snabbt identifiera energimässiga blockeringar och problem.

Varmt välkomnen att kontakta mig för frågor gällande produkter , tjänster och samarbeten.

Med vänlig hälsning

Evelina Linden

Varukorg